i.v.m. de overname door Techval per 1 januari 2020, is Techval Audiovisueel B.V. opgenomen in de website van Techval.
Deze website stopt per 26/10/2020.

Van der Valk Sassenheim-Leiden

In Hotel Sassenheim mocht Techval Audiovisueel de volledige achtergrond muziekinstallatie aanbrengen op basis van een DSP matrix bestuurd audio systeem van Bose. Tevens heeft men de mogelijkheid tot omroep per zone of een totaal oproep vanaf de receptie. In het restaurant op de begane grond hebben we een HDL bestuurd KNX systeem mogen leveren waarmee men het volledige geluid, de complete verlichting en de zonweringen op kinderlijk eenvoudige wijze kan bedienen. We hebben gewerkt met een software systeem van E-Cue.

Verder hebben we alle boardrooms en vergaderzalen ingericht. We tekenden voor de volledige audiovisuele voorzieningen, de aansturing van de audiovisuele middelen, de aansturing van alle verlichting per zaal en de bediening van beamerliften, projectieschermen en zonweringen en elektrische shades. Ook de volledige RGB verlichting wordt door ons touch bestuurde bediening aangestuurd. Alle zaaldelen kunnen probleemloos gekoppeld worden qua licht, geluid en beeld.

We leverden het volledige zaal bewegwijzering systeem van TIC plus het bijbehorende TIC narrow casting systeem door het hele hotel en aan de ingang van elke vergaderzaal.

www.hotelsassenheim.nl