Het Arresthuis Roermond

Het Arresthuis uit 1863 is in 1915 uitgebreid en was altijd gevangenis in de voorgaande anderhalve eeuw. In 2006 verloor het rijks monumentale pand zijn functie. De uitbreidingen zijn gesloopt en hebben plaatsgemaakt voor nieuwbouw. In Het Arresthuis is een Van der Valk hotel-restaurant gerealiseerd. De nieuwbouw voegt zich naadloos in het historisch stadspatroon en de gevangenis met ommuring en tralies straalt de sfeer van weleer uit. Haenen Audiovisueel verzorgde de volledige achtergrondmuziek in het hele gebouw. We hebben het IP bestuurde camera bewaking systeem mogen installeren en leverden het digitale kopstation dat zorgt voor Televisiebeeld in alle kamers en suites. Natuurlijk hebben we ook alle kamers en suites van Tv en audio mogen voorzien. De verschillende vergaderzalen zijn uitgerust met hypermoderne audiovisuele vergadertechniek. Natuurlijk kan alles via een touchscreen bediend worden. Naadloos!

De volledige verlichting in het hotel, het restaurant en de bar wordt bediend via een besturingssysteem op basis van een touchscreen waarbij we de look and feel van de bediening op maat hebben mogen produceren. Als kers op de taart hebben we bij de entree een Living surface systeem mogen installeren dat ervoor zorgt dat u het idee hebt alsof u over stepstones van een vijver heen loopt. De vissen zwemmen bijvoorbeeld weg op de vloer als u beweegt. Maatwerk van de allerhoogste plank.

www.hetarresthuis.nl