Go4Fit Beuningen en Wijchen

In Gelderland zijn we inmiddels kind aan huis aan het worden.  De Fitnesscentra Van Elise en Wilfred Derks in Beuningen en Wijchen worden inmiddels qua licht geluid en beeld door Haenen Audiovisueel  ingericht en onderhouden.

In de vestiging in Beuningen hebben zij als allereerste in Nederland  gekozen voor een touch bestuurd groepsles systeem. Middels een ingenieus domotica software systeem kunnen zij vanaf nu de volledige intelligente RGB verlichting en de geluidsinstallatie bedienen.

In de processor zijn zowel de microfooninstellingen ingesteld voor mannelijke  en vrouwelijke instructeurs/ instructrices. Een druk op de knop en de instellingen zijn aangepast. Het maximale volume is geprogrammeerd en ook  het eventuele  rondzingen van de microfoon ( feedback) is volledig  geëlimineerd.

Het volume van de microfoon en de player zijn onafhankelijk instelbaar. Ingewikkelde licht mixers behoren tot het verleden. Geen grote installatie met 100 knoppen, maar een eenvoudig te bedienen touchscherm. Een kind doet de was!

www.sportclubgo4fit.nl