i.v.m. de overname door Techval per 1 januari 2020, is Techval Audiovisueel B.V. opgenomen in de website van Techval.
Deze website stopt per 26/10/2020.

Café van Bommel Maastricht

" ik wil de vetste zaak van Limburg maken", dat waren de magische woorden die Tom Hamaekers van Café van Bommel uitsprak. Zijn verbouwing lag toen breed uitgetekend op tafel. Wij kregen het er onmiddellijk erg warm van. Een project waar we onze tanden in konden zetten, letterlijk en figuurlijk.

Vooral omdat het wensenpakket van Tom van uitgesproken aard was. Hij wist precies hoe het eruit moest komen te zien. Een matrix verlichtingsplafond waarbij elk van de ruim 1200 lampjes afzonderlijk gedimd en geschakeld konden worden. Aangestuurd via een Madrix software systeem.

Een state of the art geluidsysteem van Bose Professional op basis van Bose roommatch luidspreker en bijbehorende elektronica. Het volledige Audiovisuele systeem touch bestuurd vanaf de bar. We leverden de volledige verlichting en de complete dimming van het systeem. De grootste uitdaging was wel dat het allemaal klaar moest zijn binnen een paar weken. Dag en nacht hebben we eraan gewerkt, met man en macht. Het resultaat is verbluffend. De beleving in de zaak is magisch. Het was een jongensdroom voor ons allemaal om dit te mogen maken, om hieraan mee te werken. We spreken nog regelmatig over deze zeer bijzonder klus in het hartje van Maastricht. Tom heeft Maastricht voorzien van een totaal nieuw horeca concept, tot in de puntjes uitgewerkt. Van menukaart tot bedrijfskleding, van website tot de beleving in de zaak. Het interieur brengt je terug naar het New York van de ‘roaring twenties’ en de ‘speak easys’ begin jaren dertig. De ‘hidden bar’ – een voortvloeisel van de drooglegging (alcohol was verboden in de USA) – kent iedereen wel uit bijvoorbeeld de gangsterfilms die gaan over die tijd.

www.cafevanbommel.nl