Businessclub The Duke Nistelrode

In deze unieke businessclub met bijbehorende 18 holes golfbaan mochten wij de volledige audiovisuele voorzieningen aanbrengen. Maatwerk, daar gingen we met zijn allen voor. Tot in de kleinste details werd nagedacht over het wegwerken van luidsprekers, het inbouwen van subwoofers, het onopvallend plaatsen van touchscreens en in de vergaderzalen is er geen enkele LED tv zichtbaar. Ze komen allemaal met elektrische RS 232 aangestuurde liften uit de kast. Wij tekenden voor de achtergrondmuziek in 16 zones. De volledige narrowcasting, het camerabewaking systeem tot op de golfbaan. Je kunt binnen zien wie er op Hole 1 gaat starten. Het volledige camerasysteem is met glasvezel bekabeld.

We leverden het Full HD kopstation zodat men door het hele gebouw overal naar digitale televisie kan kijken. Natuurlijk worden in alle zalen het geluid, beeld, verlichting, temperatuur en shades via touchscreens aangestuurd en bediend. Een van de pronkstukken op onze lange lijst van referenties.

www.thedukegolf.nl