i.v.m. de overname door Techval per 1 januari 2020, is Techval Audiovisueel B.V. opgenomen in de website van Techval.
Deze website stopt per 26/10/2020.

Go4Fit
Beuningen en Wijchen
Van der Valk
Eindhoven
Het Arresthuis
Roermond
Van der Valk
Antwerpen

Go4Fit Beuningen en Wijchen

In Gelderland zijn we inmiddels kind aan huis aan het worden.  De Fitnesscentra Van Elise en Wilfred Derks in Beuningen en Wijchen worden inmiddels qua licht geluid en beeld door Techval Audiovisueel  ingericht en onderhouden.

Bekijk dit project

Van der Valk Eindhoven

Het prestigieuze Van der Valk Hotel in Eindhoven is een van de toonaangevende projecten uit onze lange lijst van opdrachtgevers. In een heel nauw samenwerkingsverband met Techval B.V. hebben we hier de volledige NEN 2575 ( EN 54) gecertificeerde ontruimings- muziek- en omroep installatie voor het hele hoofdgebouw mogen leveren en installeren.

Bekijk dit project

Het Arresthuis Roermond

Het Arresthuis uit 1863 is in 1915 uitgebreid en was altijd gevangenis in de voorgaande anderhalve eeuw. In 2006 verloor het rijks monumentale pand zijn functie. De uitbreidingen zijn gesloopt en hebben plaatsgemaakt voor nieuwbouw.

Bekijk dit project

Van der Valk Antwerpen

Toen de familie Polman een paar jaar geleden het voormalige Golden Tulip hotel kocht aan de rand van Antwerpen wisten ze meteen wat ze ermee wilden gaan doen.

Bekijk dit project
Kruisherenhotel
Maastricht
Van der Valk
Uden-Veghel
Van der Valk
Sassenheim-Leiden
Businessclub The Duke
Nistelrode

Kruisherenhotel Maastricht

In het centrum van Maastricht stond het voormalige 15e eeuwse Kruisherenklooster. Dit complex is getransformeerd tot het Kruisherenhotel Maastricht.

Bekijk dit project

Van der Valk Uden-Veghel

In het Van der Valk hotel Uden-Veghel heeft Techval Audiovisueel het volledige omroep- en muzieksysteem geplaatst op basis van een Bose Controlspace AMS 8 audio matrix oplossing.

Bekijk dit project

Van der Valk Sassenheim-Leiden

In Hotel Sassenheim mocht Techval Audiovisueel de volledige achtergrond muziekinstallatie aanbrengen op basis van een DSP matrix bestuurd audio systeem van Bose. Tevens heeft men de mogelijkheid tot omroep per zone of een totaal oproep vanaf de receptie.

Bekijk dit project

Businessclub The Duke Nistelrode

In deze unieke businessclub met bijbehorende 18 holes golfbaan mochten wij de volledige audiovisuele voorzieningen aanbrengen. Maatwerk, daar gingen we met zijn allen voor.

Bekijk dit project
Café van Bommel
Maastricht
Van der Valk
Groningen-Hoogkerk

Café van Bommel Maastricht

" ik wil de vetste zaak van Limburg maken", dat waren de magische woorden die Tom Hamaekers van Café van Bommel uitsprak. Zijn verbouwing lag toen breed uitgetekend op tafel. Wij kregen het er onmiddellijk erg warm van. Een project waar we onze tanden in konden zetten, letterlijk en figuurlijk.

Bekijk dit project

Van der Valk Groningen-Hoogkerk

Toen de familie Langebeek anderhalf jaar geleden voor het eerst met ons aan tafel ging om de plannen door te spreken inzake het nieuw te bouwen Van der Valk hotel in Groningen waren wij, net als zijzelf, direct laaiend enthousiast. Een prachtig ontwerp.

Bekijk dit project