Kruisherenhotel
Businessclub The Duke
Nistelrode

Kruisherenhotel Maastricht

In het centrum van Maastricht stond het voormalige 15e eeuwse Kruisherenklooster. Dit complex is getransformeerd tot het Kruisherenhotel Maastricht.

Het Arresthuis Roermond

Het Arresthuis uit 1863 is in 1915 uitgebreid en was altijd gevangenis in de voorgaande anderhalve eeuw. In 2006 verloor het rijks monumentale pand zijn functie. De uitbreidingen zijn gesloopt en hebben plaatsgemaakt voor nieuwbouw.

Van der Valk Groningen-Hoogkerk

Toen de familie Langebeek anderhalf jaar geleden voor het eerst met ons aan tafel ging om de plannen door te spreken inzake het nieuw te bouwen Van der Valk hotel in Groningen waren wij, net als zijzelf, direct laaiend enthousiast. Een prachtig ontwerp.

Businessclub The Duke Nistelrode

In deze unieke businessclub met bijbehorende 18 holes golfbaan mochten wij de volledige audiovisuele voorzieningen aanbrengen. Maatwerk, daar gingen we met zijn allen voor.

Uden-Veghel
Antwerpen
Go4Fit
Beuningen en Wijchen
Eindhoven

Van der Valk Uden-Veghel

In het Van der Valk hotel Uden-Veghel heeft Haenen Audiovisueel het volledige omroep- en muzieksysteem geplaatst op basis van een Bose Controlspace AMS 8 audio matrix oplossing.

Van der Valk Antwerpen

Toen de familie Polman een paar jaar geleden het voormalige Golden Tulip hotel kocht aan de rand van Antwerpen wisten ze meteen wat ze ermee wilden gaan doen.

Go4Fit Beuningen en Wijchen

In Gelderland zijn we inmiddels kind aan huis aan het worden.  De Fitnesscentra Van Elise en Wilfred Derks in Beuningen en Wijchen worden inmiddels qua licht geluid en beeld door Haenen Audiovisueel  ingericht en onderhouden.

Van der Valk Eindhoven

Het prestigieuze Van der Valk Hotel in Eindhoven is een van de toonaangevende projecten uit onze lange lijst van opdrachtgevers. In een heel nauw samenwerkingsverband met Techval B.V. hebben we hier de volledige NEN 2575 ( EN 54) gecertificeerde ontruimings- muziek- en omroep installatie voor het hele hoofdgebouw mogen leveren en installeren.

Sassenheim-Leiden
Café van Bommel
Maastricht

Van der Valk Sassenheim-Leiden

In Hotel Sassenheim mocht Haenen Audiovisueel de volledige achtergrond muziekinstallatie aanbrengen op basis van een DSP matrix bestuurd audio systeem van Bose. Tevens heeft men de mogelijkheid tot omroep per zone of een totaal oproep vanaf de receptie.

Café van Bommel Maastricht

" ik wil de vetste zaak van Limburg maken", dat waren de magische woorden die Tom Hamaekers van Café van Bommel uitsprak. Zijn verbouwing lag toen breed uitgetekend op tafel. Wij kregen het er onmiddellijk erg warm van. Een project waar we onze tanden in konden zetten, letterlijk en figuurlijk.