i.v.m. de overname door Techval per 1 januari 2020, is Techval Audiovisueel B.V. opgenomen in de website van Techval.
Deze website stopt per 26/10/2020.

Maatwerk is vanzelfsprekend, streven naar perfectie onze dagelijks drive.

Onze jarenlange ervaring, 40 jaren!, in combinatie met een nauwelijks te onderdrukken innovatiedrang en nieuwsgierigheid, maken ons tot uw betrouwbare professionele audiovisuele partner. Naast audio-visuele producten verzorgen wij complete intelligente (DMX) lichtinstallaties, sfeerverlichting op basis van LED en glas-vezeltechniek, camerabewakingssystemen en volledige computergestuurde licht- en/of audiovisuele belevingsconcepten op maat.

De Techval aanpak

Aan de hand van een persoonlijke analyse brengen wij uw wensen en eisen exact in kaart. Op basis van dit ontwerpplan wordt de beste oplossing geformuleerd voor de beste prijs. Vervolgens gieten wij deze optimale oplossing in een strakke projectplanning. Dit vormt een ijzersterke combinatie met onze creativiteit, know-how en innovatiedrang, waardoor uw project het onze wordt!

In een tijdtabel ziet dit als volgt uit: analyse - advisering - projectplan - demo in onze studio - opbouw in onze atelier - accurate installatie op locatie - after sales.

De e-installateur krijgt van ons gedetailleerde blokschema's om zijn leidingen 100% aan te laten sluiten op het door ons ontwikkelde concept.

Voor u geen omkijken, wij maken het project af tot in het kleinste detail!